Gluteeniton elämä » Reseptejä » Chorizo-vuohenjuustopiiras

Chorizo-vuohenjuustopiiras

Chorizo-vuohenjuustopiirakka
1 uunipellillinen

Pohja:
noin 500 g gluteenitonta lehtitaikinaa (pakaste)

Täyte:
4 rkl punaista pestokastiketta
1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
200 g vuohenjuustoa
100 g chorizomakkaraa
1 dl saksanpähkinöitä

Pinnalle:
2 rkl balsamicokastiketta
rucolaa


Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kaulitse taikina leivinpaperin päälle uunipellin kokoiseksi yhtenäiseksi levyksi. Puolita tomaatit, viipaloi vuohenjuusto ja makkara.

Levitä taikinalevylle pestokastike, tomaatit, juusto ja makkara. Paista piirasta 225 -asteisessa uunissa 15 minuuttia. Rouhi saksanpähkinät kevyesti ja ripottele ne piiraan pinnalle paistamisen loppuvaiheessa. Koristele piiras balsamicokastikkeella ja rucolan lehdillä.