HoReCa ja terveydenhuolto » HoReCa

Ravitsemisalan ammattilaisille

HoReCa-sivusto on suunniteltu vastaamaan gluteenittoman ruoan valmistamiseen ja tuotteisiin liittyviin kysymyksiin. Sivusto on tuhti tietopaketti kaikille hotelli-, ravintola- catering- sekä kaupan alan ammattilaisille ja opiskelijoille.


Vuoden 2017 koulutukset



Ravitsemisalan ammattilaisille suunnatut suositut ja laadukkaat Gluteenittomuus ammattikeittiöissä -koulutuspäivät järjestetään vuonna 2017

22.2. Oulu
20.4. Lappeenranta (sis. etäluentoja)
10.5. Turku
20.9. Helsinki
27.9. Vaasa
25.10. Lahti Ilmoittaudu

Järjestämme myös räätälöityjä koulutuspaketteja, kysy tarjousta: koulutus @ keliakialiitto.fi

Miten toivoisit koulutuksen järjestettävän tulevaisuudessa?
Vastaa lyhyeen kyselyymme:
Kysely Gluteenittomuus ammattikeittiössä -koulutuksesta

Alustava koulutusohjelma 2017

Gluteenittomia tuotteita 2017 -opas


Gluteenittomia tuotteita -oppaaseen on koottu vähittäiskaupoissa myytäviä, gluteenittomaan ruokavalioon soveltuvia viljapohjaisia tuotteita.
[pdf]Gluteenittomia tuotteita 2017, 3769 kb, Päivitetty: 23.03.2017


Gluteenitonta turvallisesti?



Mistä tietää varmasti, onko tuote gluteeniton?

Tuotteen sopivuuden gluteenittomaan ruokavalioon voi tarkistaa:
- pakkauksessa olevasta gluteenittoman tuotteen merkistä
- pakkauksessa olevasta "gluteeniton"-merkinnästä ja
- tuotteen ainesosaluettelosta.

Pakkausmerkinnät ovat gluteenitonta ruokavaliota noudattavan ja hänelle aterioita valmistavan tärkein tietolähde. Merkinnät on syytä tarkistaa aina huolellisesti, kun valmistaa gluteenitonta ruokaa.

Katso tästä tarkistuslista, jonka avulla voit arvioida gluteenittoman ruokavalion toteutumista keittiössänne
[pdf]Ammattikeittiöiden kyselylomake, 247 kb, Päivitetty: 10.06.2011
.

HoReCa

= Hotelli, ravintola, catering

Tervetuloa Keliakialiiton ravitsemisalan ja kaupan ammattilaisten verkkosivustolle!
HoReCa-logo

Yhteistyössä mukana:




Provena_tuotteet


Vuohela_tuotteet


Foodduck_logo



RollFoods150px