Nyt » Uutiset

Ensimmäinen Keliakia-verkkolehti on ilmestynyt

20.6.2012 kirjoittanut Sanna Talsta (sanna.talsta a keliakialiitto.fi)

Keliakia-verkolehti on painetun Keliakia-lehden sisar, mutta sisällöiltään itsenäinen, Keliakialiiton jäsenille suunnattu julkaisu. Verkkolehdessä käsitellään monipuolisesti keliakiaa sairautena, keliakiaruokavaliota, elämää ja matkailua keliaakikkona sekä Keliakialiiton ja paikallisten keliakiayhdistysten toimintaa.

- Verkkolehden myötä moni sellainen tapahtuma ja aihepiiri, joka on aiemmin jäänyt liian vähälle huomiolle painetun lehden rajallisen sivutilan vuoksi, saa nyt ansaitsemansa näkyvyyden, toteaa Keliakialiiton verkkotiedottaja Sanna Talsta.

Verkkolehden juttuosiot ovat nimeltään Keliakia, Ihmiset, Elämä ja Ruoka. Lisäksi lehdessä on Ajankohtaista-uutispalsta, Alueilla tapahtuu -paikallistoimintapalsta, Reseptit-osio, blogi ja pääkirjoitus.
Keliakia-verkkolehti ilmestyy tänä vuonna 20.6., 27.8. ja 19.11.

Verkkolehden sivuille pääsee kirjautumalla Keliakialiiton extranetiin jäsentunnuksilla.

Uusi yläpalkki helpottamaan liiton eri sivuilla liikkumista

Keliakialiiton verkkopalvelun yläreunaan on ilmestynyt uusi palkki, jossa näkyvät Keliakialiitto, Keliakianuoret, Extranet ja Verkkolehti. Palkissa näkyy punaisena se sivuston osa, jossa käyttäjä kulloinkin on. Palkin kautta pääsee myös kätevästi liikkumaan osiosta toiseen.

Uusi yläpalkki

« takaisin