Nyt » Uutiset

Ekstranet muuttui jäsensivuiksi

26.10.2012 kirjoittanut Sanna Talsta (sanna.talsta a keliakialiitto.fi)
Jäsensivut
Keliakialiiton verkkosivuston jäsenille tarkoitettu osio on vaihtanut nimeä. Ennen ekstranetiksi kutsuttu, kirjautumisen vaativa sivusto on nyt nimeltään jäsensivut.

Jäsensivut toimivat samalla tavalla kuin ekstranet aiemmin, ja myös kirjautuminen on samanlainen. Jäsensivuille pääsee kirjautumaan Keliakialiiton nettisivujen kautta, kun jäsenmaksu on maksettu. Kirjautumiseen tarvitaan käyttäjätunnus (=jäsennumero) ja salasana (=jäsenen etunimisukunimi yhteen kirjoitettuna, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa - voit muuttaa salasanasi tämän jälkeen mieleiseksesi).

Jäsenille tarkoitetun sivuston nimi muutettiin, koska "jäsensivut"-nimitys kuvaa osion tarkoitusta paremmin kuin vierasperäinen ja vaikeaselkoinen "ekstranet". Jäsensivut ovat räätälöity palvelu ja lisäarvo Keliakialiiton jäsenille. Jäsensivuilta löytyvät muun muassa painetun Keliakia-lehden numerot sähköisinä näköispainoksina sekä keskustelualue ja kysymys- ja vastauspalsta. Jäsensivuilta löydät myös paljon matkakertomuksia, matkailuvinkkejä ja kielikäännöksiä, reseptejä ja keliakiaan liittyviä aineistoja sekä kesäkuussa 2012 ilmestymisensä aloittaneen Keliakia-verkkolehden.

Tervetuloa jäsensivuille!

« takaisin