Nyt » Uutiset

Marika Vanhatalo tiedottaa, toimittaa ja päivittää

26.11.2012 kirjoittanut Marika Vanhatalo (marika.vanhatalo a keliakialiitto.fi)
Marika Vanhatalo_esittely
Marika Vanhatalo aloitti maanantaina 19.11. työt Keliakialiiton verkkotiedottajan äitiysloman ja vanhempainvapaan sijaisena.

FM Marika Vanhatalo aloitti marraskuun puolivälissä Keliakialiiton verkkotiedottajan sijaisena. Verkkotiedottaja Sanna Talsta siirtyy perhevapaalle joulukuun alkupuolella.

Vanhatalo on aikaisemmin työskennellyt viestintä- ja kehittämistehtävissä Tampereen yliopistossa. Hänellä on myös kokemusta freelancer-toimittajan töistä.

– Nuorempana olin aktiivinen toimija nokialaisessa nuoriso- ja kulttuuriyhdistyksessä. Nyt pääsen soveltamaan viestinnän osaamistani järjestötyöhön. Keliakialiiton verkkoviestintä vaikuttaa monipuoliselta – tietoa on hyvin saatavilla mutta myös keskustelukumppaneita voi verkosta löytää.

Keliakialiiton verkkotiedottaja ylläpitää liiton verkkosivuja, toimittaa uutiskirjeet ja päivittää sosiaalisen median kanavia. Keliakia-verkkolehden toimittaminen on myös verkkotiedottajan työtä.

– Kuulen mielelläni ideoita ja toiveita verkkolehdessä käsiteltäviin teemoihin sekä vinkkejä verkkoviestinnän kehittämiseen ylipäätään, Vanhatalo kannustaa.

Tampereella Olkahisissa perheensä kanssa asuva Vanhatalo kertoo pinkaisevansa muutaman kerran viikossa juoksulenkille. Myös kokkailu ja leipominen ovat hänelle mieluista hommaa.

– Joskus se lopputuloskin onnistuu. Verkossa on monia ruokablogeja, joista löydän uusia reseptejä testailtavaksi.

« takaisin