Nyt » Uutiset

Itä-Suomen aluetoimisto muuttaa Kuopiossa

19.12.2012 kirjoittanut Marika Vanhatalo (marika.vanhatalo a kealiakialiitto.fi)

Keliakialiiton Itä-Suomen aluetoimisto muuttaa 20. joulukuuta uusiin toimitiloihin Niiralan kaupunginosaan osoitteeseen Teletie 6 E. Toimitiloihin muuttaa koko kansanterveys- ja vammaisjärjestöjen aluekeskus Majakka. Keliakialiiton lisäksi Majakassa toimii 18 muuta järjestöä.

Tilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja ovat esteettömät. Sisäänkäynti tiloihin on Minna Canthin koulun puoleiselta sivulta, E-rapusta. Kuopion torilta on matkaa Teletielle noin kaksi kilometriä. Torilta pääsee lukuisilla busseilla (kaikki Niiralankatua pitkin ajavat vuorot) lähelle Majakkaa, kun jää pois Turon pysäkillä. Pysäkiltä on suorinta reittiä Majakkaan noin 500 metriä.

Keliakialiiton aluevastaava Henna Lehikoinen on tavattavissa Teletie 6 E:n tiloissa virallisesti 7.1.2013 alkaen. Sovithan käynnistä etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla, sillä liikkuvan matkatyön takia aluetoimistolla ei ole säännöllistä aukioloaikaa. Henna Lehikoisen tavoitat numerosta 03 2541 360 ja sähköpostilla osoitteesta itasuomi(a)keliakialiitto.fi.

Uuden Majakan avajaisia juhlitaan tiistaina 26.2.2013, jolloin kaikki Majakan toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan uusiin toimitiloihin!

« takaisin