Nyt » Uutiset

Kansainvälinen tapahtuma
KELIAKIA 2010-messut kesäkuussa
Tampereella

15.1.2010 kirjoittanut Leena Kokko (leena.kokko a keliakialiitto.fi)
Messulogo10
Keliakia2010-messutapahtuma 11.-12.6.2010 Tampere-talossa Tampereella kokoaa saman katon alle keliaakikkoja ja heille tuotteita valmistavia ja markkinoivia yrittäjiä sekä keliakia-asiantuntijoita meiltä ja muualta!


Keliakia2010 -messut ovat ensi kertaa kansainvälinen tapahtuma. Tapahtuma tarjoaa tuoreita tuoreinta tietoa keliakiasta ja keliaakikoille soveltuvista tuotteista.

Messutapahtuma on kaksipäiväinen. Ensimmäinen päivä on suunnattu gluteenittomien tuotteiden ja palveluiden sekä terveydenhuollon ammattilaisille. Päivän luento-ohjelma on englanniksi. Vieraita odotetaan myös Euroopan muista maista.

Lauantai 12.6. on yleisöpäivä, jolloin messut ovat auki klo 9 -16.30. Messuohjelmassa on mm. asiantuntijaluentoja ajankohtaisista keliakiaan ja sen hoitoon liittyvistä kysymyksistä. Messuilla tuotevalmistajat esittelevät, maistattavat ja myyvät keliaakikoille soveltuvia tuotteita.

- Messut ovat suurenmoinen mahdollisuus nähdä mitä keliakia-alalle kuuluu niin tutkimuksessa, tuotekehityksessä kuin ruokavaliohoidossakin, toteaa messuvastaava Anu-Maria Ylönen. Uutuutena messuilla on ravitsemusterapeuttien tietotori.

Järjestyksessä kolmannet keliakiamessut järjestää Keliakialiitto ry.


« takaisin