Gluteeniton elämä -lehden jäsenkysely 2019

Gluteeniton elämä -lehti on viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Keliakialiiton jäsenlehti. Sen tarkoituksena on tuoda tutkittua tietoa, oivalluksia, arjen vinkkejä, tuoteuutuuksia, vertaistukea ja mielenkiintoisia tarinoita Keliakialiiton jäsenille. Lehti on tarkoitettu kaikille gluteenitonta ruokavaliota käyttäville, heidän läheisilleen sekä ammattilaisille.

Kehitämme lehteä jatkuvasti. Haluamme kuulla sinun mielipiteesi! Missä olemme onnistuneet? Miten voisimme kehittyä? Vastaa lukijakyselyymme ja vaikuta tuleviin lehtiin! Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Arvomme kaikkien 9.1.2020 mennessä vastanneiden kesken 5 kpl Hapanleivästä Sacherkakkuun -kirjoja ja 5 kpl Kokkaa maailman makuja -kirjoja.

Gluteeniton elämä -lehden jäsenkysely. Osallistu tästä ja olet mukana arvonnassa!