Gluteenittomuus ammattikeittiössä -koulutuspäivä Hämeenlinnassa

• ihokeliakia
  • gluteeniton ruokavalio
  • ammattikeittiöt

Tule ja päivitä tietosi gluteenittoman ruokavalion turvallisesta toteuttamisesta!

Ammattikeittiön asiakaskunnasta yhä useampi noudattaa gluteenitonta ruokavaliota. Myös uusia gluteenittomia tuotteita tulee koko ajan lisää markkinoilla. Mitä gluteenittomissa palveluissa tulee ottaa huomioon?

Koulutuspäivän aiheita ovat mm.

• keliakia sairautena
  • gluteeniton ruokavalio ja gluteenittomat tuotteet
  • gluteenittomia tuotteita koskeva lainsäädäntö
  • gluteeniton ruoanvalmistus ja leivonta

Koulutuspäivän osallistumismaksu on 115 e/hlö.

Ilmoittaudu koulutukseen sähköisesti.

Hinta sisältää koulutuspäivän luennot, materiaalikansion sekä iltapäiväkahvit. Koulutuksen yhteydessä on gluteenittomien tuotteiden esittelyä ja maistatusta. Pyydettäessä toimitamme todistuksen koulutuspäivään osallistumisesta.

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa maksuttomasti viikkoa ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilmoittamatta jätetyn peruutuksen laskutamme täysimääräisenä.

Peruutukset sähköpostilla: koulutus@keliakialiitto.fi

Keliakialiitto pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin sekä koulutuksen peruuttamiseen, jos osallistujia ei tule riittävästi.

Koulutuspaikka Hämeenlinnassa tarkentuu myöhemmin.

Tiedustelut:

koulutus@keliakialiitto.fi tai (03) 2541 341