Käy kurssilla kotoa käsin - avomuotoinen kurssi aikuiskeliaakikoille Turussa

Kaipaatko tietoa keliakiasta ja tukea gluteenittoman ruokavalion noudattamiseen? Haluaisitko silti yöpyä kotona? Hae mukaan Lounatuulet yhteistötalossa Turussa järjestettävälle avokurssillemme, jossa saat tietoa keliakiasta ja pääset jakamaan kokemuksia muiden keliakiaa sairastavien kanssa!

Kurssi järjestetään 9.-11.5.2019. Kaikkiin kurssin kokoontumiskertoihin osallistutaan.

Kurssilla käsitellään keliakiaa sairautena ja ruokavaliohoidon periaatteita. Lisäksi kerrotaan gluteenittomista tuotteista ja hankitaan voimavaroja elinikäisen sairauden kanssa elämiseen.

Ilmoittautuminen

Kurssille haetaan sähköisellä hakemuksella tai täyttämällä paperinen hakemus, jonka voi tilata Keliakialiitosta puhelimitse (03) 2541 300 tai sähköpostitse kuntoutus@keliakialiitto.fi. Paperinen hakemus lähetetään osoitteeseen Keliakialiitto/ kurssit, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere. Hakuaika on 5.4.2019 asti.

Kurssi on maksuton lukuunottamatta 15 euron omavastuuosuutta. Kurssille otetaan 16 henkilöä.