Keliakia ja kilpirauhasen sairaus -sopeutumisvalmennuskurssi

Keliakia ja kilpirauhasen sairaus – sopeutumisvalmennuskurssi on tarkoitettu kilpirauhasen sairautta sairastaville keliaakikoille.

Kurssi toteutetaan ma-to 9.-12.12.2019 Kylpylähotelli Rauhalahdessa Kuopiossa.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Kilpirauhasliiton kanssa.

Kurssille valitaan 16 osallistujaa. Kurssilla on täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen) ja majoitus 2 hengen huoneissa mukavuuksin. Kurssin omavastuuhinta on 65 €. Kurssilaiset voivat hakea kurssipäiviltä Kelan kuntoutusrahaa ansiomenetyksen korvaamiseksi ja matkakorvausta matkakustannusten 25 € / suunta ylittävistä kuluista.

Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen hakemus tai tulostettava paperilomake.

Paperinen lomake lähetetään osoitteella Keliakialiitto ry/ Kurssit, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere.

Voit tilata paperilomakkeen myös Keliakialiitosta puhelimitse: (03) 2541 330 tai sähköpostilla: kuntoutus@keliakialiitto.fi.

Lisätietoja

Kuntoutusvastaava Nanna Puntila, Keliakialiitto, kuntoutus@keliakialiitto.fi tai
p. 03 254 1323 ja järjestösuunnittelija Asta Salonen, Kilpirauhasliitto, asta.salonen@kilpirauhasliitto.fi tai p. 050 4084 403.

Hakuaika päättyy 18.10.2019, jonka jälkeen valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.