Keliakialiiton valtakunnallinen perheleiri Hauhon Lomakeskuksessa

Keliakialiiton valtakunnallinen perheleiri järjestetään Lasten Kesä ry:n monipuolisessa ja hauskassa Hauhon Lomakeskuksessa Akkijärven rannalla 3.–5.5.2019.

Leiri on suunnattu 4-15-vuotiaille keliaakikoille ja muusta syystä gluteenitonta noudattaville lapsille sekä heidän perheilleen.

Leirillä majoitutaan 2 hengen huoneissa tai perhehuoneissa (jaetut wc:t ja suihkut), hintaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala, päätöskakkukahvit), leiriohjelma ja tapaturmavakuutus. Leiri alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 14.

Ohjelmassa on paljon kivaa tekemistä sisällä ja ulkona!

Mukaan mahtuu 50 henkilöä. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän, paikat arvotaan. Leiri toteutuu, mikäli osallistujia on 20.

Mukana leirillä on Keliakialiiton lastentoiminnan vastaava Nanna Puntila.

Leirin hinta Keliakialiiton jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen: aikuiset ja yli 6-vuotiaat 75€, 1-5-vuotiaat 30€. Ei jäsenten hintaan lisätään 25€/hlö.

Leirihinnasta voi anoa vapautusta vapaamuotoisella hakemuksella, josta ilmenee hakijan taloudellinen tilanne ja perustelut vapautukselle. Hakemus toimitetaan Nanna Puntilalle Keliakialiittoon.

Lastenohjelma on tarkoitettu yli 4-vuotiaille. Nuoremmille leirillä ei ole omaa ohjelmaa.

Sitova ilmoittautuminen sähköisesti 8.3.2019 mennessä