Keliakialiiton valtakunnallinen perheleiri Kuopiossa!

Lähde mukaan kesän hauskimmalle leirille!

Perheleiri Kylpylähotelli Rauhalahdessa 20.22.8.2021

Keliakialiiton valtakunnallinen perheleiri järjestetään tänä vuonna 20.–22.8. Rauhalahden kylpylähotellissa Kuopiossa. Leiri alkaa perjantaina kello 16 ja päättyy sunnuntaina kello 13.

Leiri on suunnattu 4–14-vuotiaille keliaakikoille ja muusta syystä gluteenitonta noudattaville lapsille ja heidän perheilleen. Ohjelmassa on kivaa tekemistä sisällä ja ulkona, kylpylässä pulikointia unohtamatta!

Lastenohjelma on tarkoitettu yli 4–vuotiaille. Nuoremmille leirillä ei ole omaa ohjelmaa, mutta pienemmät perheenjäsenet ovat toki myös tervetulleita leirille.

Perheleirin hinnat

Leirillä majoitutaan kahden hengen huoneissa tai perhehuoneissa mukavuuksin. Hintaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala ja päätöskakkukahvit), kylpylän vapaa käyttö, leiriohjelma ja tapaturmavakuutus.

Täysihoito gluteenittomilla herkuilla.

Hinta Keliakialiiton jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen:

Aikuiset 90 €

4–14-vuotiaat 45 €

3–vuotiaat ja nuoremmat veloituksetta.

Ei-jäsenten hintaan lisätään 50 € / hlö.

Leirihinnasta voi anoa vapautusta vapaamuotoisella, perusteellisella hakemuksella, josta ilmenee perheen taloudellinen tilanne (tulot ja menot). Hakemus toimitetaan Nanna Puntilalle Keliakialiittoon.

Ilmoittadu mukaan tästä 11.6.21 mennessä.

Leirille mahtuu mukaan 60 osallistujaa. Leiri toteutetaan koronatilanteen salliessa, mikäli osallistujia on 20.

Kuvat Lauri Hytti / Lasten Kesä

Nähdään perheleirillä 20.–22.8.2021 Kuopiossa!

Mukana leirillä on Keliakialiiton lastentoiminnan vastaava Nanna Puntila.