Vertaistukea, tietoa ja taitoja verkkokurssilla

Tule mukaan Keliakialiiton ensimmäiselle verkossa käytävälle sopeutumisvalmennuskurssille!

Kurssilla saat tietoa keliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta, opit terveellisestä syömisestä ja gluteenittomista tuotteista ja saat arkeesi lisää voimavaroja. Pääset myös jakamaan gluteenittomaan elämään liittyviä kokemuksiasi toisten keliaakikkojen kanssa.

Verkkovalmennuskurssi on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat käydä kurssin joustavasti oman arkesi ohessa.

Verkkokurssin sisältö

Etene halutessasi omaan tahtiin.

Joka on viikko uusi teema, mutta voit edetä omaan tahtiin. Kurssi koostuu virtuaalitapaamisista, asiantuntijaluennoista, itseopiskelumateriaalista, oppimisalustalla käytävästä keskustelusta ja itsenäisistä oppimistehtävistä.

Kurssilla edetään viikoittain uuteen teemaan, mutta tehtävät voit tehdä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Virtuaalitapaamisissa pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa ja esittämään heille kysymyksiä.

Kolme tuntia viikossa

Kouluttajina muun muassa ravitsemusterapeutti ja asiantuntijalääkäri.

Verkossa toteutettavaan sopeutumisvalmennuskurssiin on hyvä varata aikaa n. 3–4 tuntia viikossa. Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa eikä sisällä tapaamisia kasvokkain. Oppimisalusta on helppokäyttöinen ja toimii verkkoselaimen kautta.

Kurssin vetäjänä on Keliakialiiton kuntoutuksen asiantuntija apunaan moniammatillinen ryhmä, johon kuuluvat keliakian asiantuntijalääkäri, ravitsemusterapeutti ja psykologi.

Verkkokurssin aikataulu

• Verkkotapaamiset ja -luennot: 5.10., 8.10., 19.10., 26.10., 5.11, 19.11. klo 18-20
  • Tarvittavat välineet: Tietokone ja verkkoyhteys
  • Kurssin hinta: 15€

Ilmoittaudu mukaan

Kurssille valitaan 15 osallistujaa. Kaikkiin edellä lueteltuihin virtuaalikertoihin tulee osallistua. Hae mukaan 4.9. mennessä. Hae mukaan tästä!

Lisätietoja kurssista: kuntoutus@keliakialiitto.fi tai p. 03 254 1323.