Vinkkejä gluteenittomiin jouluvalmisteluihin -webinaari

Vinkkejä gluteenittomiin jouluvalmisteluihin -webinaari to 10.12.20 klo 18.

Miten gluteenittomat jauhot eroavat toisistaan? Miksi joskus gluteenittomat leivonnaiset onnistuvat ja toisinaan niistä tulee kivikovia? Onnistuuko imelletty perunalaatikko gluteenittomilla jauhoilla? Miten kuorrutat joulukinkun ja valmistat laatikot gluteenittomasti?

Hengähdä hetki joulukiireiden keskellä ja tule kuuntelemaan Keliakialiiton asiantuntijan Eija Lindbergin vinkkejä gluteenittomaan leivontaan ja ruoanvalmistukseen.

Ilmoittaudu kirjautumalla Keliakialiiton jäsensivuille.

Webinaari on verkkoluento, jota voi seurata älypuhelimesta, tabletista, läppäristä tai pöytäkoneesta toimivalla verkkoyhteydellä. Webinaari kestää 45 minuuttia. Asiantuntijan luentoon on varattu 20–30 minuuttia, minkä jälkeen asiantuntija vastaa osallistujien kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää webinaarin aikana chatin eli keskustelualueen kautta.

Webinaarit ovat maksuttomia.