Miksi hakisin yritykselleni Gluteenittoman palvelun merkkiä?

Gluteenittoman palvelun merkillä yrityksenne erottuu joukosta
Keliakialiitto on kehittänyt Gluteenittoman palvelun merkin helpottamaan gluteenitonta ruokailua kodin ulkopuoella. Merkin avulla yritys kertoo helposti gluteenittomien annosten saatavuudesta asiakkaalle, ja asiakas puolestaan voi luottaa yrityksen gluteenittomaan osaamiseen.
Kertokaa asiakkaillenne gluteenittomista palveluistanne Gluteenittoman palvelun merkin avulla!

Gluteenittoman palvelun merkki tuo yritykselle lisäarvoa

Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeutta voi hakea ravintola tai kahvila, joka osaa ja haluaa ottaa tarjonnassaan huomioon gluteenitonta ruokavaliota noudattavien asiakkaiden tarpeet ja haluaa kertoa osaamisestaan asiakkaille. Huom! Merkki ei edellytä, että kaikki tarjottavat ovat gluteenittomia.

Gluteenitonta ruokavaliota noudattava asiakas arvostaa ravintolaa tai kahvilaa, jossa hän voi luottaa siihen, että saa varmasti gluteenitonta syötävää. Hän tuo ravintolaan tai kahvilaan mukanaan myös koko seurueensa, keskimäärin 2–3 lisäasiakasta.

Merkin käyttöoikeuden saamiseksi yrityksen on täytettävä myöntämiskriteerit, jotka koskevat gluteenittomuuden toteutumista yrityksen toiminnassa. Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeus on luvanvarainen ja maksullinen. Käyttöoikeutta haetaan Keliakialiitosta.

Lue lisää ojeistusta merkin hakemisesta!

Gluteenittoman palvelun merkki:

• tuo esille yrityksen gluteenittoman osaamisen
  • auttaa yritystä erottumaan joukosta
  • auttaa asiakasta valitsemaan ravintolan tai kahvilan
  • lisää luottamusta yrityksen gluteenittomia palveluja kohtaan.

Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeuden saaneet

Keliakialiitto on myöntänyt kymmenelle suomalaiselle yritykselle Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeuden.
Ensimmäiset yritykset pääsivät käyttämään Gluteenittoman palvelun merkkiä huhtikuussa 2017.

Tutustu Gluteenittoman palvelun merkin saaneisiin yrityksiin.

Mistä tietää, mille yritykselle on myönnetty Gluteenittoman palvelun merkki?

• Merkki ravintolan tai kahvilan ovessa
  • Tieto käyttöoikeudesta ravintolan tai kahvilan verkkosivuilla ja muissa markkinointikanavissa
  • Merkki ravintolan tai kahvilan ruokalistassa – helpottaa gluteenittomien annosten valintaa
  • Tieto merkin saaneista ravintoloista ja kahviloista laajasti Keliakialiiton eri viestintäkanavissa