I love me -messut siirtyvät syksyyn 2022

Jo ostetut messuliput käyvät sellaisenaan myös ensi vuoden tapahtumassa tai ne ovat vaihdettavissa Messukeskuksen lahjalippuun. 


Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät I love me -messut siirtyvät syksyltä 2021 syksylle 2022. Tänä syksynä I love me -messuilla oli tarkoitus olla ensimmäistä kertaa I love gluten-free -alue.

I love me 2022 järjestetään perjantaista sunnuntaihin 21.–23.10.2022.  Jo ostetut messuliput käyvät sellaisenaan myös ensi vuoden tapahtumassa tai ne ovat vaihdettavissa Messukeskuksen lahjalippuun.

Messukeskuksen mukaan aluehallintoviraston ohjeistus sisätilatapahtumien vapautumisesta tuli I love me -messujen kannalta myöhään. Tästä syystä lokakuulle suunniteltu I love me siirtyy ensi vuoteen. 

Messukeskuksessa päästään järjestämään muita messuja tulevina syyskuukausina, mutta tilanne on vaikuttanut yritysten valmistautumismahdollisuuksiin. Myös monet I love me -messujen näytteilleasettajat tekivät suunnitelmansa aluehallintoviraston elokuisten rajoitusten pohjalta.

– Varmuutta messujen järjestämiseen ei saatu ajoissa, ja valmistelujen aikaraja tuli vastaan. I love me on voimakkaasti myyntitapahtuma ja tuotevarastojen täydentäminen ottaa yrityksiltä oman aikansa. Lisähaastetta järjestelyihin tuo näille toimialoille ominainen erityispiirre: kauneus- ja terveyspalvelujen markkinoiminen on vaikeaa, jos lähelle tuleminen ja asiakkaan koskettaminen erilaisia hoitoja ja testejä demotessa ei ole mahdollista, sanoo I love me -messujen Business Manager Lumia Ankkuri.