Katso vinkit gluteenittomien joulutorttujen leipomiseen!

Keliakialiiton uudella leivontavideolla asiantuntijamme Marjo Jokinen näyttää niksit, joilla joulutorttujen leipominen onnistuu.

Keliakialiiton Kokataan gluteenittomasti -videosarja on täydentynyt lähestyvän joulun kunniaksi joulutorttuvideolla.

Keliakialiiton asiantuntijat Marjo Jokinen ja Hanna Parviainen käyvät kolmen ja puolen minuutin videolla läpi tärkeimmät niksit, joilla joulutorttujen leipominen onnistuu. Löydät videolla käytetyn reseptin myös tekstimuodossa verkkosivujemme reseptiosiosta.

Muista myös muut kokkausvideomme

Keliakialiiton Kokataan gluteenittomasti -videosarjassa on aiemmin tänä syksynä ilmestynyt seitsemän videota gluteenittomasta ruuanlaitosta ja leivonnasta. Videoiden tavoitteena on helpottaa gluteenitonta ruokavaliota noudattavien elämää.

Videoiden aiheet on valittu Keliakialiitolle tulleiden pyyntöjen perusteella. Videoissa valmistetaan gluteenittomia pullia, ruskea kastike, marjapiirakka, liha-makaronilaatikko, pizzoja ja sämpylöitä sekä esitellään gluteenittomia jauhoja ja jauhoseoksia.

Löydät joulutorttuvideomme ja kaikki aiemmat kokkausvideomme täältä.