Keliakialiiton jäsen: Osta kevään Lautasella-messuille liput huippualennuksella!

Keliakialiitto ja Messukeskus järjestävät Lautasella-messut Messukeskuksessa Helsingissä la–su 9.–10.4.2022. Messuilla on kokonaan gluteeniton Gluteeniton elämä -alue.


Lautasella 2022 -messutapahtuma kokoaa eri erityisruokavaliot saman katon alle Helsingin Messukeskukseen. Gluteeniton elämä -alueella esitellään, myydään ja maistatetaan pelkästään gluteenittomia tuotteita. Tule herkuttelemaan turvallisesti ja tekemään edullisia ostoksia kassikaupalla! Asiantuntijoiden luennot ja tietoiskut antavat ideoita ja vinkkejä hyvään, turvalliseen ja maukkaaseen arkeen.

Päivitämme Gluteeniton elämä -alueen näytteilleasettajia Keliakialiiton verkkosivujen Lautasella-messut-osioon tammikuusta 2022 alkaen.

Muista hyödyntää jäsenalennus!

Keliakialiiton jäsenet saavat messuliput tuntuvalla alennuksella Messukeskuksen verkkokaupasta. Jos messut koronatilanteen takia siirtyvät, ostettu lippu käy sellaisenaan seuraavassa tapahtumassa.

  • verkkokaupasta aikuisten lippu 11euroa (normaali 17–20 euroa)
  • verkkokaupasta 2 päivää aikuiset 21 euroa (normaali 30–35euroa)
  • Keliakialiiton jäsenten alennuskoodit löydät täältä, kun olet kirjautunut sivuillemme jäsennumerollasi. Alennuskoodi on myös uusimmassa Gluteeniton elämä -lehdessä.
  • Liity Keliakialiiton jäseneksi täältä. Jäsenyytemme maksaa vain 28 euroa vuodessa, eli messulippualennus kattaa jo ison osan jäsenmaksusta.