Keliakialiitto etsii määräaikaista kurssiohjaajaa

Innostaako sinua ihmisten kanssa toimiminen? Keliakialiitto etsii joukkoonsa uutta osaajaa järjestämään kurssitoimintaa keliakiaa sairastaville ja heidän läheisilleen. 

Kurssiohjaajana työtehtäviisi kuuluu muun muassa kurssien suunnittelua ja kurssien järjestämiseen liittyviä tehtäviä. Lisäksi olet mukana kursseilla toteuttamassa niitä ja huolehtimassa osallistujien hyvinvoinnista kurssin aikana. Työskentelet yhteistyössä kuntoutuksen asiantuntijan kanssa. 

Tehtävässä onnistumisessa auttavat: 

  • organisointitaidot ja ongelmanratkaisukyky 
  • hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky  
  • ryhmänohjaustaidot 
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn 

Eduksi luetaan osaaminen gluteenittomasta ruokavaliosta ja kokemus ryhmänohjaustehtävistä. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja ihmisläheisen työn mukavassa työyhteisössä. Työpisteesi sijaitsee Keliakialiiton keskustoimistolla Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn. 

Työsuhde on määräaikainen 12 kuukautta. Työ sisältää matkustamista kotimaassa sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkkauksen perustana on vaativuusryhmä 4. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Aloittaminen huhtikuussa tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja antaa kehittämis- ja seurantapäällikkö Sanna Arnala torstaina 17.2. klo 14–15 sekä keskiviikkona 23.2. klo 9–10, puh. 03 2541 341. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@keliakialiitto.fi viimeistään 28.2. Otsikoi sähköposti ”Kurssiohjaaja”.  

Keliakialiitto on 21 000 jäsenen potilasjärjestö, jonka tavoitteena on edistää keliaakikoiden ja muusta syystä gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ja heidän läheistensä hyvinvointia. Liittoon kuuluu 30 keliakiayhdistystä eri puolilla Suomea. Lisätietoja toiminnastamme: keliakialiitto.fi