Keliakialiitto hakee gluteenittomuuden ja viestinnän hallitsevaa projektityöntekijää tuottamaan materiaalia keliaakikoille

Oletko gluteenittoman ruoanvalmistuksen ja leivonnan osaaja ja kiinnostunut myös viestinnällisistä työtehtävistä? Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää näitä vahvuuksiasi valtakunnallisessa potilasjärjestössä vuoden kestävässä määräaikaisessa työsuhteessa. 

Projektissa tuotat vähävaraisten keliaakikkojen ruokavaliohoidon tueksi kirjallista materiaalia, reseptiikkaa ja opetusvideoita. Lisäksi koulutat vapaaehtoisia vertaisneuvojiksi edullisen ruoanvalmistuksen ja leivonnan ohjaukseen. 

Tehtävässä onnistumisessa auttavat: 

  • ruoanvalmistus- ja leivontataidot 
  • gluteenittomuuteen liittyvä osaaminen 
  • ravitsemussuositusten tunteminen 
  • hyvät viestinnälliset ja tietotekniset taidot  
  • kyky työskennellä itsenäisesti 

Kokemus projektityöskentelystä, reseptien tuottamisesta ja kouluttamisesta katsotaan eduksi. 

Työpisteesi sijaitsee Keliakialiiton keskustoimistolla Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn. 

Työsuhteen kesto on 12 kuukautta. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkkauksen perustana on vaativuusryhmä 5. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa huhtikuussa tai sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja antaa kehittämis- ja seurantapäällikkö Sanna Arnala torstaina 17.2. klo 14–15 sekä keskiviikkona 23.2. klo 9–10, puh. 03 2541 341. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@keliakialiitto.fi viimeistään 28.2. Otsikoi sähköposti ”Projektityöntekijä”.  

Keliakialiitto on 21 000 jäsenen potilasjärjestö, jonka tavoitteena on edistää keliaakikoiden ja muusta syystä gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ja heidän läheistensä hyvinvointia. Liittoon kuuluu 30 keliakiayhdistystä eri puolilla Suomea. Lisätietoja toiminnastamme: keliakialiitto.fi