Keliakialiitto hakee viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Haemme Keliakialiittoon Tampereelle monipuolista ja kokenutta viestinnän ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. 

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden monipuolista kokemusta viestinnän tehtävistä. Eduksi voidaan lukea markkinointiviestinnällinen osaaminen. 

Viestinnän asiantuntijana tehtäviisi kuuluvat muun muassa tekstien kirjoittaminen ja editoiminen verkkoon, lehteen ja uutiskirjeisiin. Ylläpidät ja päivität Keliakialiiton verkkosivuja sekä sosiaalisen median kanavia. Hallitset myös video- ja valokuvaamisen.  

Tarvitset työssäsi erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuus auttavat sinua menestymään tehtävässä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työn mukavassa työyhteisössä. Työpisteesi sijaitsee Keliakialiiton toimistolla Tampereen keskustassa hyvin kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn. 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ voi sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkkauksen perustana on vaativuusryhmä 5. Työ alkaa 19.4. tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja antaa kehittämis- ja seurantapäällikkö Sanna Arnala maanantaina 28.3. klo 10–11 ja torstaina 31.3. klo 13–14, p. 03 254 1341. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo sekä linkit työnäytteisiisi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@keliakialiitto.fi viimeistään 5.4. klo 15.00. Otsikoi sähköposti ”Viestinnän asiantuntija”. Haastattelut järjestetään to–pe 7.–8.4. 

Keliakialiitto on 21 000 jäsenen valtakunnallinen potilasjärjestö, jonka tavoitteena on edistää keliaakikoiden ja muusta syystä gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ja heidän läheistensä hyvinvointia. Liittoon kuuluu 30 keliakiayhdistystä eri puolilla Suomea.  

Lisätietoja Keliakialiitosta: 

keliakialiitto.fi 

@keliakialiitto (Facebook, Instagram, Twitter)