Osallistu Keliakialiiton arpajaisiin ja voita 3000 euron arvoinen matkalahjakortti

Arpajaisten tuotoilla autamme terveydenhuollon ammattilaisia löytämään ne noin 70 000 suomalaista, jotka sairastavat tietämättään keliakiaa. 


Keliakialiitto järjestää 13.9.2021–12.3.2022 arpajaiset, joiden tuoton avulla lisäämme terveydenhuollon ammattilaisten tietämystä keliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta. Liiton jäsenet saavat syyskuun puolivälissä kotiinsa arpapaketin, jonka lunastaminen on täysin vapaaehtoista.  

Jokainen arpapaketti voittaa ainakin yhden palkinnon, ja päävoittona on Aurinkomatkojen 3 000 euron matkalahjakortti. Lahjakortin voi käyttää kotimaan- tai ulkomaanmatkaan. Yhteensä voittoja on yli 21 000 kappaletta. 

Arpojen lunastaminen on vapaaehtoista 

Arvat lähetetään Keliakialiiton täysi-ikäisille, Suomessa asuville jäsenille 13.9. alkavalla viikolla. Kotiin postitse tulevan arpanipun hinta on 30 euroa. 

Jos arpoja ei halua lunastaa, ne voi halutessaan palauttaa mukana tulevalla kuorella, jonka postimaksu on valmiiksi maksettu. Mikäli palauttaminen on hankalaa, arvat voi myös hävittää. 

Keulakuvana uimari Matti Mattsson

Arpajaisten keulakuvana toimii uimari, olympiamitalisti Matti Mattsson. Hän haluaa auttaa liittoa arpajaisten avulla, jotta terveydenhuollon ammattilaisten tietämys keliakiasta paranisi.   

– Pidän saamaani keliakiadiagnoosia äärimmäisen tärkeänä. Jouduin itsekin kestämään oireita liian kauan, Mattsson toteaa.  

Kiitos tuestasi! 

Tule mukaan tukemaan tärkeää työtä helpolla tavalla. Lisää arpoja voit ostaa vielä halutessasi verkkokaupasta

Arpajaiset järjestetään Poliisihallituksen luvalla RA/2021/898. Luvan voimassaoloaika ja arpojen myyntiaika on 13.9.2021–12.3.2022 koko maassa Ahvenmaata lukuun ottamatta. Käytännön toimeenpanijana toimii Tavara-arpa ry. 

Onnea arpajaisiin ja lämmin kiitos tuestasi!