Gluteeniton chili con kaura

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
2–3 annosta
1 iso sipuli
2–3 valkosipulin kynttä
2 rkl ruokaöljyä
1 mieto chili
1 punainen paprika
3 dl vettä
500 g tomaattimurskaa
30 g tomaattipyrettä
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1–1,5 tl suolaa
n. ½ tl mustapippuria
1 prk ananaspaloja (n. 140 g)
1 prk kidneypapuja (n. 230 g)
tuoretta korianteria

Kaupallinen yhteistyö Helsingin Mylly

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää pilkotut chili ja paprika ja kuullota vielä muutama minuutti. Lisää loput ainekset papuja lukuunottamatta ja hauduta noin 3040 min. Lisää kidneypavut ja hauduta vielä 10 min. Hienonna koristeeksi tuoretta korianteria.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.