Gluteeniton chili con kaura
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
2–3 annosta | |
1 | iso sipuli |
2–3 | valkosipulin kynttä |
2 rkl | ruokaöljyä |
1 | mieto chili |
1 | punainen paprika |
3 dl | vettä |
500 g | tomaattimurskaa |
30 g | tomaattipyrettä |
2 dl | Myllärin Kaura Ateriajyviä |
1–1,5 tl | suolaa |
n. ½ tl | mustapippuria |
1 prk | ananaspaloja (n. 140 g) |
1 prk | kidneypapuja (n. 230 g) |
tuoretta korianteria |
Kaupallinen yhteistyö Helsingin Mylly
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää pilkotut chili ja paprika ja kuullota vielä muutama minuutti. Lisää loput ainekset papuja lukuunottamatta ja hauduta noin 30–40 min. Lisää kidneypavut ja hauduta vielä 10 min. Hienonna koristeeksi tuoretta korianteria.
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton bataatti-kookoscurry
-
Kakut Gluteeniton Charlotte Russe
-
Kausileivonnaiset Gluteeniton joulumysli
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Helppo ja gluteeniton omenapiirakka
-
Pääruoat Gluteeniton intialainen linssikeitto