Gluteeniton chorizo-vuohenjuustopiirakka

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 uunipellillinen
Pohja: Noin 500 g valmista gluteenitonta lehtitaikinaa (pakaste)
Täyte:
4 rkl punaista pestokastiketta
250 g kirsikkatomaatteja
200 g vuohenjuustoa
100 g chorizomakkaraa
1 dl saksanpähkinöitä
Pinnalle:
2 rkl balsamicokastiketta
rucolaa

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kaulitse taikina leivinpaperin päälle uunipellin kokoiseksi yhtenäiseksi levyksi. Leikkaa tomaatit puoliksi, viipaloi vuohenjuusto ja makkara. Levitä taikinalevylle pestokastike, tomaatit, juusto ja makkara.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Rouhi saksanpähkinät ja ripottele ne piirakan pinnalle paistamisen loppuvaiheessa. Koristele piirakka balsamicokastikkeella ja rucolan lehdillä. 

Resepti: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Kuva: Studio Sami Helenius Oy

Gluteenittomasti - Tarjolla pientä suolaista -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.