Chorizo-vuohenjuustopiirakka

Valmistusaineet

1 uunipellillinen
Pohja:
Noin 500 g valmista gluteenitonta lehtitaikinaa (pakaste)
Täyte:
4 rkl
punaista pestokastiketta
250 g
kirsikkatomaatteja
200 g
vuohenjuustoa
100 g
chorizomakkaraa
1 dl
saksanpähkinöitä
Pinnalle:
2 rkl
balsamicokastiketta
rucolaa

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kaulitse taikina leivinpaperin päälle uunipellin kokoiseksi yhtenäiseksi levyksi. Leikkaa tomaatit puoliksi, viipaloi vuohenjuusto ja makkara. Levitä taikinalevylle pestokastike, tomaatit, juusto ja makkara.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Rouhi saksanpähkinät ja ripottele ne piirakan pinnalle paistamisen loppuvaiheessa. Koristele piirakka balsamicokastikkeella ja rucolan lehdillä. 

Gluteenittomasti - Tarjolla pientä suolaista -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!