Gluteenittomat vegaaniset joulupiparit
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 dl | siirappia |
4 rkl | margariinia |
1 tl | piparkakkumaustetta |
1 dl | riisijauhoa |
2 dl | tattarijauhoa |
Joulupiparit (munaton, maidoton, vegaaninen)
Vatkaa siirappia muutama minuutti sähkövatkaimella niin, että siirappi muuttuu vaaleaksi.
Lisää sulatettu margariini ja vatkaa hetki. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Laita taikina jääkaappiin vähintään tunniksi.
Kaulitse taikina ohueksi levyksi jauhotetulla pöydällä ja ota siitä muotilla piparkakkuja. Paista piparkakkuja 200-asteisessa uunissa 6-7 minuuttia.
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kakut Gluteeniton suklaa-mansikkakakku (vegaaninen)
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton kasvispiiras (vegaaninen)
-
Pääruoat Gluteeniton bataatti-kookoscurry
-
Kakut Gluteeniton Charlotte Russe
-
Kausileivonnaiset Gluteeniton joulumysli