Gluteeniton jäädytetty Daim-kakku

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
Pohja:
2 munaa
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
150 g mantelijauhetta
Täyte:
4 dl kuohukermaa
3 keltuaista
1 dl sokeria
2 kpl Daim-suklaalevyä (tuplakoko à 56 g)
Pinnalle:
50 g mantelirouhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe mantelijauheeseen ja lisää mantelijauhe muna-sokerivaahtoon.
Kaada taikina voideltuun, mantelijauheella jauhotettuun irtopohjaiseen vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.
Huom! Kypsänä tortun keskusta painuu reunoja alemmaksi, jolloin keskelle jää pesä täytettä varten.

Vaahdota kerma. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kermavaahto ja keltuaisvaahto.
Hienonna Daim-suklaalevyt pieniksi muruiksi ja sekoita täytteeseen.

Laita torttupohja irtopohjavuokaan takaisin. Kaada täyte pohjan päälle. Laita torttu muutamaksi tunniksi pakastimeen. Ota torttu pakastimesta noin 20 minuuttia ennen tarjoamista. 

Hapanleivästä Sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.