Gluteeniton jouluinen vuokaleipä

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
5 dl piimää
1 dl puolukkahilloa
¾-1 dl siirappia
1 dl sokerijuurikaskuitua hiutaleina
1 dl pellavansiemeniä
1 tl kokonaisia kuminoita
1 tl kokonaista fenkolia
1 tl suolaa
2 tl soodaa
6 ½ dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta

Sekoita piimän joukkoon puolukkahillo ja siirappi. Yhdistä kuivat aineet hyvin keskenään ja sekoita ne piimäseoksen joukkoon. Täytä voideltu 2 litran leipävuoka taikinalla.
Paista 175-asteisessa uunissa 1 tunti 10 minuuttia.

Gluteenittomasti - Syötävän hyvää leipää -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme! 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.