G-fest

G-fest on kaikille keliakiayhteisön vapaaehtoisille suunnattu valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka kerää vuosittain yhteen vapaaehtoistoimijamme ympäri Suomen. Tapahtuman ohjelma koostuu luennoista, työpajoista ja yhdessäolosta.

G-festin keskiössä on Keliakialiiton piirissä tehtävä vapaaehtoistoiminta. Tapahtuman koulutusten aiheina ovat monet ajankohtaiset teemat. Koulutuksissa kehitetään yhdistystoiminnan taitoja, ammennetaan uutta osaamista ja ideoidaan yhdessä toiminnan tulevaisuutta. Tietotaitojen kehittämisen ohella ohjelmaan kuuluu hyvinvoinnin edistämistä ja keskinäistä verkostoitumista.

Vuoden 2022 G-fest-tapahtuma pidetään 24.-25.9.2022 Tampereella. Tapahtuman ohjelma on julkaistu! 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu G-festille

Tapahtuma järjestetään 24-25.9.2022 Varalan urheiluopistolla, Tampereella

G-fest - Keliakialiiton vapaaehtoisten valtakunnallinen koulutustapahtuma järjestetään syyskuussa Varalan urheiluopistolla, Tampereella. 

Koulutustapahtuman ohjelma koostuu kutkuttavista luennoista, hyödyllisistä työpajoista ja iloisesta illanvietosta. 

Viikonlopun tarjonnasta saat luvan kanssa poimia kirsikat kakusta. Tarjolla on muun muassa Wirmon Marttojen vinkit innostavaan vapaaehtoistoimintaan -työpaja, toiminta-ideoita vapaaehtoisena vaikuttamiseen, jäsenrekisterin käyttöön liittyvää koulutusta ja avaimet onnellisiin kohtaamisiin -työpaja.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

G-festiin ovat tervetulleita kaikki Keliakialiiton ja keliakiayhdistysten piirissä toimivat vapaaehtoiset sekä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet. Koulutukset käsittelevät vapaaehtois- ja yhdistystoimintaa monista eri näkökulmista. Työpajoista löytyy jokaiselle jotain.

Koko G-festin saat 78 € hintaan. Osallistumismaksu kattaa noin 1/3 tapahtuman kuluista. Loput kustannuksista tarjoaa sinulle Keliakialiitto. Osallistumismaksu sisältää valitsemasi koulutukset ja muun ohjelman, ruokailut ja yhden yön (la-su) majoituksen kahden hengen huoneissa.

Lisäkustannukset: yöpyminen pela yönä 49 € / henkilö (2hh), kun huoneessa majoittuu kaksi henkilöä, jos huoneessa vain yksi majoittuja, lisähinta pe-la yönä 88 € / henkilö, sis. aamiaisen. 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pääpuhujana Frank Martela

Merkityksellistä vapaaehtoistyötä yhdessä tehden

Tämän vuoden G-festin pääpuhuja Frank Martela valottaa mikä tekee elämästä merkityksellistä ja mikä on vapaaehtoistyön rooli merkityksellisessä elämässä? Hyvinvoinnin ja merkityksellisuuden asiantuntija Frank Martela paljastaa merkityksellisen elämän keskeiset elementit ja esittää miten ne parhaiten toteutuvat vapaaehtoistyössä.

Ihminen ei ole yksilö - hän on suhdelo - ja siksi merkityksellisyyskin toteutuu parhaiten yhdessä hyvää tehden.

Frank Martela, FT, VTT, on hyvinvoinnin ja psykologian dosentti ja yliopistonlehtori Aalto-yliopistolla, joka on tutkinut merkityksellisyyttä, hyväntekemistä, hyvinvointia ja sisäistä motivaatiota. Akateemisen tutkimuksen ohella hän on kirjoittanut useita suosittuja tietokirjoja, joista tuorein Elämän tarkoitus - Suuntana merkityksellinen elämä on käännetty 24 eri kielelle. Hän on suosittu puhuja, joka on pitänyt puheevuoroja yliopistoissa neljälle eri mantereella sekä sadoissa suomalaisissa organisaatioissa ja yrityksissä.

G-festin ohjelma

Lauantai 24.9. ohjelma

Lauantai 24.9. klo 11.30-12.30

Lounas ruokasalissa

Yhteinen osuus klo 12.30-13.45

Tilaisuuden avaus: Tervetuloa G-fest 2022 -tapahtumaan!

Pääpuhujamme Frank Martela paljastaa merkityksellisen elämän keskeiset elementit. Avauspuheenvuoron otsikko on Merkityksellistä vapaaehtoistyötä yhdessä.

Lauantai 24.9. klo13.45-14.30

Kahvitauko, tauolla uusien vapaaehtoisten kahvitreffit sekä puheenjohtajien kahvitapaaminen. 

Lauantai 24.9. klo14.30-16.00

Työpajojen ja koulutusten tarkemmat sisällöt näet klikkaamalla koulutuksen nimeä.

Jäsenrekisteri haltuun: alkeet

Mikä vapaaehtoistoiminnassa innostaa ja kiinnostaa?

Parhaat viestintäkäytännöt: mitkä kanavat tavoittavat kenetkin?

Leivotaan yhdessä gluteenitonta: näin järjestät ja vedät gluteenittoman leivontatapahtuman. (Huom! Tämä työpaja varaa myös iltapäivän session ja kestää klo 17.45 asti. Paikkoja 16.) 

Lauantai 24.9. klo 16.00-16.15

Välipala

Lauantai 24.9. klo 16.15-17.45

Sunnuntai 25.9. ohjelma

Sunnuntai 25.9. klo 9.00-10.30

Työpajojen ja koulutusten tarkemmat sisällöt näet klikkaamalla koulutuksen nimeä.

Miten pitää hyvää huolta jäsenistä?

Vaikuta tehokkaasti

Vertaistukitoiminnan monet mahdollisuudet

Sunnuntai 25.9. klo 10.30-11.00

Huoneiden luovutus

Sunnuntai 25.9. klo 11.00-12.00

Lounas, ravintola Säde

Sunnuntai 25.9. klo 12.00-13.45

Työpajojen ja koulutusten tarkemmat sisällöt näet klikkaamalla koulutuksen nimeä.

Toiminnansuunnittelun työkalut - Vinkkejä toiminnan suunnitteluun

Digivinkkailua

Innostu ja onnistu - onnellisten kohtaamisten avaimet

Sunnuntai 25.9. klo 14.00-14.30

Päätöskahvit

 

Ilmoittaudu G-festille tästä.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 28.8. asti.

Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi. Voit viestissä olevan linkin kautta perua ilmoittautumisen viimeiseen ilmoittautumispäivään 28.8.2022 saakka.

Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % hinnasta ja viikkoa ennen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Mikäli peruutuksen syynä on sairastuminen ja siitä on esittää lääkärin todistus, tapahtuu peruuttaminen maksutta.

G-festin etkot 15.9.

Leivontaan yhdessä gluteenitonta: näin järjestät ja vedät leivontatapahtuman

Tule mukaan virittäytymään G-fest -tunnelmaan jo torstaina 15.9. klo 17.30-19.00. Illan aiheena on Hiivaleivonnan perusasiat. Puhujana liiton HoReCa-asiantuntija Eija Lindberg.

Ilmoittaudu G-festin etkoille tästä.

Webinaari on ensimmäinen osa Leivotaan yhdessä gluteenitonta -toimintamallia ja se on suunnattu vapaaehtoisille ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille.

 

Ensimmäisen G-festin tunnelmia

Keliakialiitto järjesti ensimmäisen valtakunnallisen koulutustapahtuman Tampereella toukokuussa 2019. Monipuolinen ja laaja koulutus kokosi yhteen keliakiayhteisön vapaaehtoisia ympäri Suomen. Tapahtuma vietettiin toukokuisessa hellesäässä upeissa maisemissa Pyhäjärven rannalla Varalan urheiluopistossa.

Koulutusviikonlopun runsaasta tarjonnasta pystyi räätälöimään juuri itseään kiinnostavan kokonaisuuden. Mukana työpajoja vetämässä olivat mm. järjestökoulutuksen huippuammattilainen Salla Saarinen, Nettitiimin kouluttaja Janne Käenniemi, psykologi Hanna Herno ja iso liuta Keliakialiiton omia asiantuntijoita. 

Lue tästä uutinen: "Jos muut olisivat tienneet, miten mukavaa G-festeillä on, olisivat tulleet kaikki!"

Tämä artikkeli näytetään kokonaan vain kirjautuneille käyttäjille

Kirjaudu sisään lukeaksesi koko artikkelin!

Kirjaudu