Leivotaan yhdessä gluteenitonta: näin järjestät ja vedät leivontatapahtuman

La 24.9. klo 14.30–17.45

Vetäjä: Eija Lindberg, Keliakialiiton HoReCa-asiantuntija

Tässä työpajassa tutustut käytännössä leivontaan ja leivonnan ohjaamiseen. Saat mukaasi leivontareseptit, joita pääset testaamaan rauhassa myös kotona ja josta voit jakaa myöhemmin kokemuksiasi muiden kanssa. Mukaasi tarvitset sisäkengät ja essun.

Tämä sessio on tarkoitettu kaikille leivonnanopastuksesta kiinnostuneille vertaistukijoille ja muille vapaaehtoisille ja sen vetää Keliakialiiton HoReCa-asiantuntija Eija Lindberg.

Tähän osioon osallistuminen edellyttää G-festin etkot webinaariin (15.9. Hiivaleivonnan perusasioita) ja jatkowebinaariin (12.10 Toimintamalli) osallistumista tai niiden tallenteiden katsomista.

Huomio! Varaa aikaa siirtymiseen! Tämä sessio toteutetaan koulun kotitalousluokassa ja edellyttää siirtymistä Varalasta koululle. Ei yhteiskuljetusta. Siirtyminen joko kävellen tai omalla kulkuneuvolla.