Lue Gluteeniton elämä 3/2020 verkossa

Keliakiaviikon kunniaksi tarjoamme vapaan lukuoikeuden Gluteeniton elämä 3/2020 -lehteen ti 8.9.2020 asti.

Gluteeniton elämä on Keliakialiiton jäsenlehti, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lehdessä on ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita gluteenittomuudesta ja muun muassa keliakiatutkimuksesta. Jokaisessa lehdessä on muun muassa henkilöhaastattelu, reseptejä, uutuustuotteita ja yhdistyspalsta.

Keliakiayhdistyksen jäsenetuna on Gluteeniton elämä -lehden lisäksi muun muassa asiantuntijalääkärin soittoaika, ravitsemusneuvonta, yhteistyökumppaneiden jäsenetuja sekä verkkosivuilla vain jäsenille tarkoitettuja sisältöjä, kuten gluteenittomuudesta kertovia kielikäännöksiä matkailijoille.

Keliakialiittoon kuuluu 30 jäsenyhdistystä, joiden jäsenet voivat osallistua esimerkiksi leivontakursseille ja luennoille. Keliakialiitto järjestää useita jäsenwebinaareja vuosittain.

Lue lisää jäseneduista ja liittymisestä täältä.

Lue alta Gluteeniton elämä 3/2020 -lehti.