Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Gluteenittoman leivonnan perusteita – grunder för glutenfri bakning

Tutustumme gluteenittoman leivonnan perusteisiin, ja leivomme saaristolaisleivän ja helpot sämpylät käyttäen Virtasalmen Viljatuotteen jauhoja. Maistiaisia!

Vi bekantar oss med grunderna för glutenfri bakning, och bakar skärgårdslimpa och semlor. Vi andvänder mjöl från Virtasalmen Viljatuote. Smakprov!

Kurssin hinta/pris: 10 EUR/pers.

Mukaan pääsee 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta/10 första ryms med.

Ilmoittaudu / förhandsanmälan: tarja.kvarnstrom@icloud.com tai tekstiviestillä: 040-7017459.