Käy kurssilla kotoa käsin – avomuotoinen kurssi aikuiskeliaakikoille Helsingissä

Kaipaatko tietoa keliakiasta ja tukea gluteenittoman ruokavalion noudattamiseen? Haluaisitko silti yöpyä kotona? Hae mukaan Helsingissä Sokos Hotel Presidentissä järjestettävälle avokurssillemme, jossa saat tietoa keliakiasta ja pääset jakamaan kokemuksia muiden keliakiaa sairastavien kanssa!

Kurssi järjestetään peräkkäisinä tiistai-iltoina 2., 9. ja 16.11.2021 klo 17.30-20.30. Kaikkiin kurssin kokoontumiskertoihin osallistutaan.

Kurssilla käsitellään keliakiaa sairautena ja ruokavaliohoidon periaatteita asiantuntijavetoisesti. Lisäksi hankitaan voimavaroja elinikäisen sairauden kanssa elämiseen. Jokaisen kurssikerran alussa nautimme yhdessä gluteenitonta iltapalaa.

Ilmoittautuminen

Kurssille haetaan sähköisellä hakemuksella, joka on nopein, helpoin ja luotettavin tapa.

Voit tilata paperilomakkeen myös Keliakialiitosta puhelimitse: (03) 2541 330 tai sähköpostilla: kuntoutus@keliakialiitto.fi. Paperinen lomake lähetetään osoitteella Keliakialiitto ry/ Kurssit, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere. Hakuaika on 13.9.2021 asti.

Kurssi on maksuton lukuunottamatta 15 euron omavastuuosuutta. Kurssille otetaan koronatilanteesta riippuen 10-20 henkilöä.