Paikalliskurssi keliaakikoille Kuopiossa

Kaipaatko tietoa keliakiasta ja tukea ruokavalion noudattamiseen? Haluaisitko silti yöpyä kotona? Hae mukaan avomuotoiselle paikalliskurssillemme, jossa saat tietoa keliakiasta ja pääset jakamaan kokemuksia muiden keliakiaa sairastavien kanssa.

Kurssi järjestetään tiistai-iltaisin 15. ja 22. ja 29.11.2022 klo 17.30-20.30 Scandic Hotel Atlaksen viihtyisässä kokoustila Graniitissa Kuopion keskustassa. Kurssilaiset osallistuvat kaikkien kolmen illan ohjelmaan.

Kurssilla käsitellään keliakiaa sairautena ja ruokavaliohoidon periaatteita, lisätään gluteenittomien tuotteiden tuntemusta ja voimavaroja elinikäisen sairauden kanssa elämisessä. Luennoitsijoina ja keskustelujen vetäjinä keliakian asiantuntijalääkäri, ravitsemusterapeutti, psykologi ja kuntoutuksen asiantuntija.

Tule mukaan virkistävälle ja tietopitoiselle kurssille!

Ilmoittautuminen

Haku kurssille on 11.10.2022 mennessä sähköisesti tästä. Tämä on helpoin, nopein ja luotettavin tapa.

Voit myös täyttää paperisen kurssihakemuksen, jonka voi tilata Keliakialiitosta puhelimitse p. 03 2541 330 ja lähettää täytettynä osoitteeseen Keliakialiitto/Kurssit, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere

Kurssi on maksuton lukuun ottamatta 10 euron omavastuuosuutta, joka sisältää suolaisen ja makean iltapalan,  kahvin ja teen. Kurssille valitaan 20 henkilöä. Kurssille voi hakea myös keliaakikon puoliso, vanhempi tai muu läheinen.