Voimaa vertaisuudesta, omatoimiset aikuiset: Lehmirannan lomakeskus

Lähde virkistymään tuetulle lomalle Saloon Lehmirannan lomakeskukseen!

Lomaohjelma sisältää yhteistä tekemistä, ohjattua liikuntaa ja terveysneuvontaa, mutta ei keliakia-aiheisia luentoja. Ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista. Omavastuuosuus on 20 euroa/vrk täysihoidolla (aamiainen, lounas, päivällinen). Mikäli haet lomaa puolison kanssa, hinta on hänelle sama.

Keliakialiiton vapaaehtoinen lomaluotsi on mukana lomalla.

Lomatukihakemus täytetään helpoimmin ja luotettavimmin sähköisesti Maaseudun terveys- ja lomahuollon sivuilla. Hakemuksen voi myös tilata puhelimitse Maaseudun terveys- ja lomahuollosta numerosta 010 2193 460 tai sähköpostilla lomat@mtlh.fi tai Keliakialiitosta puhelimitse 03 2541 330 tai sähköpostitse kuntoutus@keliakialiitto.fi. Paperinen hakulomake postitetaan suoraan Maaseudun Terveys- ja lomahuoltoon.

Hakuaika lomalle avautuu lokakuun loppuun mennessä ja päättyy 13.11.