Voimaa vertaisuudesta, omatoimisille lapsiperheille: Kuortaneen urheiluopisto

Lähde perheen kesken virkistävälle tuetulle lomalle Kuortaneen urheiluopistolle!

Loma on tarkoitettu perheille, joissa on keliakiaa sairastava lapsi tai lapsia. Lomatukea myönnetään sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein. Valinnassa kiinnitetään huomiota hakijan tulotasoon, aiemmin tai muualta saatuun lomatukeen, perhesuhteisiin, terveydentilaan ja muihin lomantarvetta osoittaviin tekijöihin. Täytä siis hakemus ja perustelut huolella.

Perhelomalla alle 17-vuotias lapsi on ilmainen ja aikuisen omavastuuosuus on 20 euroa vuorokaudessa. Aikuisten lomalla puolisolta on sama hinta.

Lomatukea voidaan myöntää 24 kk:n välein.

Haku päättyy 3 kk ennen loman alkamista (2.4.2022).

Lomalla on mukana Keliakialiiton vapaaehtoinen lomaluotsi.

Ilmoittautuminen

Jos täytät paperisen hakulomakkeen, se postitetaan  Maaseudun Terveys- ja Lomahuoltoon!