Nyt » Vuoden gluteeniton tuote/palvelu -tunnustus

Vuoden gluteeniton tuote ja Vuoden gluteeniton yritys/palvelu

Ehdotuksia voivat tehdä sekä kuluttajat että yritykset. Valintaperusteina kilpailussa ovat muun muassa turvallisuus, hygieenisyys, laatu, tuotekehittely, tuotevalikoiman monipuolisuus, asiakaspalvelu, palvelun saatavuus kuluttajalle, innovatiivisuus ja hinta.

Voittajat valitsee kilpailuraati, johon kuuluu kaksi kuluttajien edustajaa, terveystarkastaja, ravitsemusterapeutti, Keliakialiiton liittohallituksen edustaja ja kaksi Keliakialiiton edustajaa.

Vuoden gluteeniton tuote ja yritys/palvelu -kilpailu vuonna 2018
Ehdota nyt omaa suosikkiasi!

Mikä gluteeniton tuote, palvelu tai yritys ansaitsee mielestäsi kiitosta ja tunnustusta? Mikä gluteeniton tuote on ollut maistuva, laadultaan hyvä ja turvallinen?

Ehdotuksia kilpailuun voivat tehdä sekä kuluttajat että yritykset. Valintaperusteina kilpailussa ovat muun muassa turvallisuus, hygieenisyys, laatu, tuotekehittely, tuotevalikoiman monipuolisuus, asiakaspalvelu, palvelun saatavuus kuluttajalle, innovatiivisuus ja hinta.

Voittajat julkistetaan Lautasella 2018 -messuilla Messukeskuksessa pe 27.4.2018.

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen ja yhteystietoineen 31.1. mennessä: marjo.jokinen(at)keliakialiitto.fi tai Keliakialiitto ry/ Marjo Jokinen, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere.

Gluteeniton tuote tai palvelu

Vuoden gluteeniton tuote ja Vuoden gluteeniton palvelu tai yritys -tunnustuksia on jaettu vuodesta 2001 lähtien.