Gluteeniton kana-kaurawokki
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
4 annosta | |
7 dl | vettä |
1 tl | suolaa |
3 dl | Myllärin Kaura Ateriajyviä |
400 g | broilerinfileesuikaleita |
2 tl | hienonnettua tuoretta inkivääriä |
3 | valkosipulinkynttä |
1 | punainen mieto chili |
1 | sipuli |
3 | lehtisellerinvartta |
2–3 | porkkanaa |
100 g | sokeriherneenpalkoja |
3 rkl | rypsiöljyä |
2–3 rkl | soijakastiketta (gluteeniton) |
tuoretta korianteria |
Kiehauta vesi ja lisää suola ja Kaura Ateriajyvät. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kaurajyvät ovat kypsiä ja neste imeytynyt (15–20 minuuttia).
Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi. Leikkaa lehtisellerinvarret suikaleiksi ja kuoritut porkkanat ohuiksi vinoviipaleiksi. Sokeriherneenpalot voit käyttää kokonaisina tai ohuiksi suikaloituina.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista ensin broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää sitten inkivääri, valkosipuli ja chili. Kääntele hetki ja lisää kasvikset pannulle sekoitellen. Paista muutama minuutti, lisää kypsät kaurajyvät ja mausta soijakastikkeella. Tarkista maku. Viimeistele ruoka tuoreella korianterilla.
Kaupallinen yhteistyö: Helsingin Mylly
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Letut, pannukakut, blinit Gluteenittomat blinit
-
Kakut Gluteeniton cookies-kakku
-
Pikkuleivät, keksit Gluteenittomat joulupiparit
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (rahkataikina)
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (perunataikina)