Gluteenittomat köyhät ritarit

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 kananmuna
2 dl maitoa
1 rkl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
ripaus kardemummaa
8 viipaletta gluteenitonta pullaa tai vaaleaa ja pehmeää leipää
Paistamiseen: voita tai margariinia
Tarjoiluun: marjoja ja jäätelöä

Sekoita kananmuna, maito, sokerit ja kardemumma keskenään. Kasta pulla- tai leipäviipaleet maitoseokseen ja paista ne pannulla voissa tai margariinissa kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa ritarit lämpiminä marjojen ja jäätelön kanssa.

Resepti: Marjo Jokinen, Keliakialiitto.

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.