Gluteeniton suppilovahveropiirakka

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 piirakkavuoallinen
Pohja:
1 dl perunahiutaleita
1 dl tapiokatärkkelystä
1 ½ dl riisijauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
½ dl öljyä
1 ½ dl vettä
Täyte:
2 sipulia
2 rkl öljyä
1 l tuoreita suppilovahveroita tai 1 prk (120 g)
2 dl juustoraastetta
½ tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 dl hienonnettua ruohosipulia
2 kananmunaa
1 prk (120 g) smetanaa
1 dl maitoa

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää öljy ja vesi. Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä muutama minuutti. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisijaltaan 27 cm) pohjalle ja reunoille. Hienonna sipulit ja kuullota margariinissa paistinpannulla noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Hienonna säilötyt suppilovahverot kevyesti. Jos käytät tuoreita sieniä, puhdista suppilovahverot, hienonna ja kiehauta omassa nesteessään paistinpannulla. Sekoita sipulit, sienet, juustoraaste ja mausteet keskenään. Kaada seos piirakkapohjan päälle.

Sekoita kananmunat, smetana ja maito keskenään. Kaada seos täytteen päälle. Paista piirakka 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Ohje kirjasta Hapanleivästä sacherkakkuun.
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.