Nyt » Uutiset

Vuoden toinen verkkolehti vie kansainvälisiin tunnelmiin

27.8.2012 kirjoittanut Sanna Talsta (sanna.talsta a keliakialiitto.fi)

Kaikkien aikojen toinen Keliakia-verkkolehti on ilmestynyt. Tässä verkkolehden numerossa haistellaan ja maistellaan keliakiaviikon (3.-9.9.) teeman mukaisesti kansainvälisiä tunnelmia.

Verkkolehden2_etusivu

Verkkolehden mukana pääset muun muassa Huippuvuorille, Itävaltaan, Romaniaan, Norjaan ja Nairobiin. Ruoka-osiossa maistellaan herkullisia naan-leipiä, ranskalaisia patonkeja ja ihania bageleita. Lisäksi löydät Reseptit-osiosta syksyisen puolukka-murupiirakan ohjeen.

Lehdessä kerrotaan myös kokemuskouluttajien toiminnasta ja erityisruokien valmistamisesta partioleirillä sekä retkeillään ja juhlitaan paikallisyhdistysten seurassa. Hehkuva-projektin projektipäällikkö Hanna Herno pohtii Ovista ja ikkunoista -kirjoituksessaan oivaltavasti ja lämminhenkisesti stressin kokemusta ja elämän leppoistamista. Hehkuvan projektisihteeri Reetta Korkki puolestaan kertoo blogikirjoituksessaan, millaista on ollut sukeltaa keliakian ja keliaakikoiden maailmaan.

Keliakia-verkkolehti ilmestyy Keliakialiiton verkkosivujen jäsenille tarkoitetussa extranetissä. Extranetiin kirjaudutaan antamalla käyttäjätunnus (=jäsennumero) ja salasana (= ensimmäisellä kertaa kirjautuessa jäsenen etunimisukunimi yhteen kirjoitettuna).

Juhannusviikolla ilmestyneen ensimmäisen verkkolehden numeron löydät kokonaisuudessaan verkkolehden Arkisto-osiosta.

« takaisin