Uutiset

Tältä sivulta löydät Keliakialiiton uutiset ja lehdistötiedotteet. Jos etsimäsi uutinen ei näy listan kärjessä, voit etsiä uutista aiheen perusteella. Suodattimen avulla voit myös valita etsitkö aihetta käsittelevää lehdistötiedotetta vai verkkouutista.

Hallitusohjelma 2019: Keliakialiitto on hyvin pettynyt
Hallitusohjelmaluonnoksessa ollut ruokavaliokorvauksen palauttaminen jätettiin pois hallitusohjelmasta. Keliakialiitto on pettynyt päätökseen.
Keliakialiiton apuraha kuudelle tutkijalle
Keliakialiiton liittohallitukseen uusia jäseniä
"Tämähän on keliaakikon taivas!" Kävijät tyytyväisiä Lautasella 2019 -messuihin
Kermamunkkeja, vispipuuroa, keksijäätelöä, sämpylöitä, leipää ja monia muita gluteenittomia uutuustuotteita oli maisteltavana Lautasella 2019 -messuilla perjantaina 5. huhtikuuta ja lauantaina 6. huhtikuuta.
Keliakiakorvaus puhututti Lautasella 2019 -messuilla
Keliakialiiton eduskuntavaalitavoitteena on saada keliakiakorvaus takaisin.
Gluteeniton leipomo ILONA Lempäälästä on Vuoden 2018 gluteeniton yritys
Kunniamaininnan sai Porokylän Leipomo Lieksasta
Lue Gluteeniton elämä 2/2019 verkossa!
Vuoden toinen Gluteeniton elämä -lehti on nyt luettavissa verkossa. Painettu lehti saapuu lähipäivinä.
Gluteenittomia tuotteita 2019 -opas julki!
Julkaisimme vuoden 2019 Gluteenittomia tuotteita -oppaan verkkosivuillamme. Voit ladata sen maksutta käyttöösi PDF-muodossa.
Saat tänään (pe 15.2.) Keliakialiiton mobiilijäsenkortin latauslinkin puhelimeesi
Keliakialiitto on ottanut käyttöön mobiilijäsenkortin, joka tuo jäsenetumme ja muita arjen palveluita kätevästi suoraan puhelimeesi. Latauslinkki lähetetään tänään kaikille, jotka ovat maksaneet vuoden 2019 jäsenmaksun ja antaneet meille matkapuhelinnumeronsa.