Gluteenittoman palvelun merkki on ollut käytössä vuoden

6.4.2018 kirjoittanut Kaisa Järvelä (kaisa.jarvela a keliakialiitto.fi)

Rovaniemellä sijaitseva Cafe&Catering Soppa ja Sumppi sekä tamperelainen Pella’s café saivat Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeudet tasan vuosi sitten 6.4.2017.

Soppa ja Sumppi ja Pella’s café olivat ensimmäiset yritykset, joille Keliakialiitto myönsi luotettavasta gluteenittomasta palvelusta kertovan merkin. Nyt merkin saaneita yrityksiä on Suomessa kaikkiaan kuusi.

Cafe&Catering Soppa ja Sumpin yrittäjä Satu Urasto kertoo, että Gluteenittoman palvelun merkki on ollut heidän toiminnassaan ensimmäisen vuoden perusteella hyvä tuki.

- Olemme erittäin tyytyväisiä! Esimerkiksi tilausasiakkaillemme on ollut hienoa kertoa, että gluteenittomat tuotteet tulevat sertifioidusta leipomosta, Urasto iloitsee.

Gluteenittoman palvelun merkin tavoitteena on parantaa gluteenittomien ravitsemispalveluiden saatavuutta ja turvallisuutta sekä helpottaa gluteenitonta ruokavaliota noudattavien ruokailemista kodin ulkopuolella.

Luvanvaraisen merkin käyttöoikeuden myöntää ravintolalle tai kahvilalle Keliakialiitto.

Kysy lisää merkistä:
Tuoteasiantuntija Marjo Jokinen: marjo.jokinen a keliakialiitto.fi