- Aika —
- Järjestäjä Keliakialiitto
Vaihtelua gluteenittomaan arkeen: kvinoa ja teff
Ajankohta: Tiistai 12.8. klo 18
Noudatatko gluteenitonta ruokavaliota? Aiheuttaako gluteeniton kaurakin oireita ja mietit, mistä saisit kuitua? Maultaan miellyttävä teff ja kuitupitoinen sekä vatsaystävällinen kvinoa ovat kaikille sopivia gluteenittomia raaka-aineita, joita kannattaa käyttää leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa.
Keliakialiiton asiantuntijat Miika Wynne-Ellis ja Eija Lindberg kertovat kvinoan ja teffin ominaisuuksista ja käytöstä gluteenittomassa arjessa.
Ilmoittautuminen webinaariin
Ilmoittaudu webinaariin 12.8. kello 12 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu Keliakialiiton sähköisen jäsenkortin kautta.
Mene osoitteeseen: oma.keliakialiitto.fi(avautuu uuteen ikkunaan). Pääset kirjautumaan myös Keliakialiiton verkkosivujen oikeasta yläkulmasta Kirjaudu-painikkeesta.
Oletko uusi sähköisen jäsenkortin käyttäjä? Paina linkkiä "Tilaa uusi salasana". Sähköpostiisi lähetetään varmistuskoodi, joka sinun tulee syöttää seuraavalle sivulle. Selainta tai välilehteä ei saa sulkea missään vaiheessa prosessia. Tarkista roskapostikansio, jos sähköpostia ei näy. Seuraa kirjautumisohjeita ja määritä uusi salasana.