- Aika —
- Järjestäjä Keliakialiitto
Gluteeniton ja muut erityisruokavaliot haastavat monipuolista syömistä
Torstaina 4.12. klo 18–19
Lääketieteen tohtori Linnea Aitokari kertoo, kuinka yleisiä muut erityisruokavaliot ovat keliakiaa sairastavilla. Miten eri ruokavaliot vaikuttavat hoitoon ja elämänlaatuun. Hän tarkastelee lisäksi ruokavalion monipuolisuutta ja välipalakäyttäytymistä. Mitä keliakiaa sairastavat toivovat ruokapalveluilta ja elintarviketeollisuudelta? Keliakialiitto palkitsi Aitokarin vuoden 2025 keliakiatutkijana.
Webinaari on avoin kaikille kiinnostuneille. Webinaari tallennetaan, ja se on katsottavissa ilmoittautuneille kahden viikon ajan webinaarin esittämisestä. Ilmoittaudu webinaariin 4.12. kello 12 mennessä.