Medialle ja yhteistyökumppaneille

Keliakialiiton viestintä palvelee toimittajia haastateltavien asiantuntijoiden ja keliaakikoiden ja muusta syystä gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien löytämiseksi. Keliakialiiton asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Keliakia, ihokeliakia ja gluteeniton ruokavalio

Tietoja keliakiasta, ihokeliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta löytyy verkkoivuiltamme ja oppaistamme.

Oppaitamme voi tilata verkkokaupastamme.

Uutiset ja kannanotot

Keliakialiiton uutiset ja kannanotot löytyvät kohdasta Keliakialiiton uutiset.

Keliakiaviikko

Viikolla 36 järjestettävä keliakiaviikko on Keliakialiiton ja keliakiayhdistysten vuoden päätapahtuma. Lisätietoja keliakiaviikon teemasta ja tapahtumista löytyy osoitteesta keliakialiitto.fi/keliakiaviikko.

Messut

Keliakialiitto ja Helsingin Messukeskus järjestivät erityisruokavaliohin keskittyvät Lautasella-messut 9.–10.4.2022. Lisätietoja messuista: keliakialiitto.fi/messut.

Gluteeniton elämä -lehti

Gluteeniton elämä -jäsenlehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lue tästä Gluteeniton elämä -lehden artikkeleita.

Ilmoittaminen Gluteeniton elämä -lehdessä.

Logot ja kuvat

Logoja ja kuvia voi pyytää sähköpostitse heidi.holsomaki@keliakialiitto.fi.

Somekanavat

Seuraa meitä myös somessa: Facebook, Twitter, Instagram.