Gluteenittomat broilerquesadillat

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
2 rkl öljyä
400 g gluteenittomia marinoituja broilerinsuikaleita
1 paprika
1 punainen chilipalko
150 g juustoraastetta
8 gluteenitonta tortillaa tai gluteenitonta rieskaa

Paista broilerinsuikaleet kypsiksi öljyssä paistinpannulla. Kuutioi paprika. Halkaise chilipalko, poista siemenet veitsellä ja hienonna palko.
Kuumenna öljy paistinpannulla. Nosta tortilla pannulle. Ripottele tortillan päälle hieman juustoraastetta, broilerinsuikaleita, paprikaa, chiliä, juustoraastetta uudelleen ja kanneksi toinen tortilla. 
Paista quesadillaa miedolla lämmöllä kummaltakin puolelta niin, että juusto sulaa. Leikkaa quesadillat neljään osaan.  

Resepti: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Gluteenittomasti - Tarjolla pientä suolaista -kirja 
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
 

Kuva: Studio Sami Helenius Oy 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.