Gluteenittomat broilerquesadillat
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
2 rkl | öljyä |
400 g | gluteenittomia marinoituja broilerinsuikaleita |
1 | paprika |
1 | punainen chilipalko |
150 g | juustoraastetta |
8 | gluteenitonta tortillaa tai gluteenitonta rieskaa |
Paista broilerinsuikaleet kypsiksi öljyssä paistinpannulla. Kuutioi paprika. Halkaise chilipalko, poista siemenet veitsellä ja hienonna palko.
Kuumenna öljy paistinpannulla. Nosta tortilla pannulle. Ripottele tortillan päälle hieman juustoraastetta, broilerinsuikaleita, paprikaa, chiliä, juustoraastetta uudelleen ja kanneksi toinen tortilla.
Paista quesadillaa miedolla lämmöllä kummaltakin puolelta niin, että juusto sulaa. Leikkaa quesadillat neljään osaan.
Resepti: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Gluteenittomasti - Tarjolla pientä suolaista -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton bataatti-kookoscurry
-
Kakut Gluteeniton Charlotte Russe
-
Kausileivonnaiset Gluteeniton joulumysli
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Helppo ja gluteeniton omenapiirakka
-
Pääruoat Gluteeniton intialainen linssikeitto