Gluteeniton clafoutis-pannukakku

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
600 g nektariineja
25 g margariinia
3 kananmunaa
1 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
1 ½ dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
¼ tl suolaa
½ tl kaardemummaa
1 tl vanilliinisokeria

Leikkaa nektariinit 4–6 osaan. Sulata margariini. Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita joukkoon kerma, maito, sulatettu margariini, jauhoseos ja mausteet. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan (noin 25 cm x 20 cm). Painele puolet nektariineista taikinaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Painele sitten loput nektariinit taikinaan niin, että ne eivät uppoa taikinan alle. Jatka paistamista 15 minuuttia. Clafoutis saa jäädä hieman vanukasmaiseksi. Anna jäähtyä ennen tarjoamista.

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.