Gluteenittomat joulutorttukierteet

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
n. 12 kpl
500 g joulutorttutaikinaa
1 dl luumumarmeladia
Voiteluun: kananmunaa
Pinnalle: tomusokeria

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan tai ota taikina jääkaapista leivottavaksi. Kaulitse taikina hyvin jauhotetulla alustalla kahdeksi ohueksi levyksi. Levitä toiselle levylle luumumarmeladia ja siirrä toinen levy päälle. Leikkaa taikinapyörällä suikaleita (pituus noin 22 cm). Ota suikale käteen ja venytä sitä varovasti. Kieputa suikaleita päistä vastakkaisiin suuntiin ja muotoile sykeröiksi. Piilota päät sykerön alle. Voitele kierteet kananmunalla. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Siivilöi kierteiden päälle tomusokeria.
 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.