Gluteenittomat mustikkamuffinit

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 kananmuna
1 dl sokeria
100 g margariinia
1/2 dl gluteenittomia kauraleseitä
2 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 tl vaniliinisokeria
1 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 dl maitoa
2 dl mustikoita

Sekoita kananmuna, sokeri ja sulatettu margariini. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi.
Lisää lopuksi mustikat varovasti sekoittaen. Jos käytät pakastemustikoita, lisää ne jäisinä.

Jaa taikina kahden lusikan avulla paperisiin muffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Hapanleivästä Sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.