Gluteenittomat mustikkamuffinit
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 | kananmuna |
1 dl | sokeria |
100 g | margariinia |
1/2 dl | gluteenittomia kauraleseitä |
2 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
1 tl | vaniliinisokeria |
1 1/2 tl | leivinjauhetta |
1/2 dl | maitoa |
2 dl | mustikoita |
Sekoita kananmuna, sokeri ja sulatettu margariini. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi.
Lisää lopuksi mustikat varovasti sekoittaen. Jos käytät pakastemustikoita, lisää ne jäisinä.
Jaa taikina kahden lusikan avulla paperisiin muffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Hapanleivästä Sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat suklaiset mukikakut mikrossa
-
Muut leivät Gluteeniton jouluinen puolukkaleipä
-
Muut leivät Anna-Kaisan gluteeniton vuokaleipä
-
Kakut Gluteeniton Charlotte Russe
-
Pikkuleivät, keksit Gluteenittomat macaron-leivokset